Telegram Group Search
Forwarded from برخط بوک
تاریخ روسیه از آغاز تا روزگار معاصر
نویسنده: جمعی از نویسندگان
مترجم: ناهید عبدالتاجدینی
ناشر: نگارستان اندیشه
900 ص
قیمت: 660000 ت
باتخفیف: 541000 ت

این کتاب، جامع ترین اثر در تاریخ روسیه است که به فارسی ترجمه و منتشر شده است و تاریخ روسیه از قرن نهم میلادی تا پایان قرن بیستم را روایت می کند. کتاب تاریخ روسیه به قلم جمعی از استادان دانشگاه سن پترزبورگ تالیف و توسط گروهی از مترجمان زیر نظر دکتر گودرز رشتیانی (عضو هیئت علمی گروه تاریخ دانشگاه تهران) و دکتر ناهید عبدالتاج الدینی (دانش آموخته دکتری زبان روسی دانشگاه سن پترزبورگ) ترجمه شده است-

هدف از ترجمه و انتشار این کتاب، آگاهی از پیشینه و شناخت عمیق تحولات تاریخی و نقاط عطف جامعه روسیه در دوازده قرن اخیر است. در میان کتاب‌های تاریخ روسیه به زبان فارسی، عناوین متنوعی به چشم می‌خورد که عمدتاً به صورت پراکنده، بخش‌هایی از تاریخ روسیه را بازو می‌کنند. علاوه بر این، ترجمه‌های یادشده اغلب از زبان‌های غیر روسی (انگلیسی و فرانسوی) به فارسی برگردانده شده و همین امر تفاوت عمده کتاب حاضر با همتایان خود است.

لینک سفارش


📚برخط‌بوک👇
🆔 @Barkhatbook
نشرکرگدن منتشرکرد:

روان‌شناسی اخلاقی اندوه
زیر نظر: آنا گاتلیب
ترجمۀ مریم خدادادی
مجموعهٔ «از منظر اخلاقی»/ دبیر: امیرحسین خداپرست
۳۲۴ صفحه/ ۳۶۰۰۰۰ ت
295000 ت
برخط بوک
نشرکرگدن منتشرکرد: روان‌شناسی اخلاقی اندوه زیر نظر: آنا گاتلیب ترجمۀ مریم خدادادی مجموعهٔ «از منظر اخلاقی»/ دبیر: امیرحسین خداپرست ۳۲۴ صفحه/ ۳۶۰۰۰۰ ت 295000 ت
اندوه عاطفه‌ای عجیب است، درعین‌حال که به‌لحاظ پدیدارشناختی فراگیر است، به‌لحاظ معرفت‌شناختی و شاید اخلاقی مبهم است. فیلسوفان دربارۀ عواطفی مانند مصیبت و افسردگی نظریه‌پردازی کرده‌اند، اما درمورد اندوه چیز زیادی نگفته‌اند. یکی از دشواری‌های خاص اندوه ابهام مندرج در آن است: به نظر می‌رسد عاطفۀ اندوه از مرزهای مفهومی مشخصی برخوردار نیست؛ ممکن است اندوهگین باشیم، بدون اینکه موضوع قابل‌تشخیصی برای اندوه در کار باشد، یا بدون اینکه بتوان به چیزی به‌عنوان دلیل آن اشاره کرد.

از سوی دیگر، در فرهنگ امریکایی و بسیاری دیگر از فرهنگ‌ها، آنچه به‌عنوان نگرش عاطفی مرجح ستوده می‌شود خوشبختی است: اندوه وضعیتی عذاب‌آور است که باید از آن اجتناب کرد.

امروزه تحقیقاتی، هم در فلسفه و هم در روان‌شناسی، برای شناخت بیشتر اندوه در جریان است. این کتاب به سه بخش تقسیم می‌شود. در بخش اول، »پدیدارشناسی‌های اندوه»، چهار رویکرد مختلف به حال‌وهوای احتمالی تجربه، ابراز و ارزیابی شایستگی اندوه ارائه می‌شود. در بخش دوم، «اندوه و سایر عواطف»، تمرکز بر بررسی روابط پیچیده میان اندوه و سایر عواطف و حالات احساسی است. سرانجام، در بخش سوم، «اندوه و نوستالژی»، دربارۀ رابطۀ اندوه و نوستالژی سخن گفته شده است.

لینک سفارش

📚برخط‌بوک👇
🆔 @Barkhatbook
درس و یک نمایشنامه‌ی دیگر
نویسنده: اوژن یونسکو
مترجم: سحر داوری
انتشارات بیدگل، چاپ اول 1403
194 صفحه، رقعی، شومیز
قیمت: 288.000 259000 ت
(ارسال رایگان)


اوژن یونسکو بار دیگر با پرداختی هجوآمیز، در عین ریخشندکردن پیش‌پاافتاده‌ترین موقعیت‌ها، انزوا و بی‌معنایی زندگی انسان را به‌شکلی ملموس به تصویر می‌کشد. نمایشنامۀ تک‌پرده‌ایِ درس، یکی از مهم‌ترین آثار تئاتر ابسورد، با تکیه بر موقعیت‌های غریب و سردرگم‌کننده، روایتی است از جلسۀ درسی که به خشونتی دیوانه‌وار و مضحک می‌انجامد. استاد، که در ابتدای نمایشنامه فردی منطقی و مبادی آداب به نظر می‌رسد، در برخورد با شاگرد تازه‌اش به‌مرور بی‌طاقت‌تر و خشمگین‌تر می‌شود و شاگرد بینوا هم در مواجهه با یکدندگی و خودکامگی او مستأصل می‌ماند. این نمایشنامه حکایتی است طنزآمیز از مخاطرات فرایند آموزش و البته بازتابی از استبداد حاکم بر اروپا طی سال‌های پیش از دهۀ ۱۹۵۰.

سفارش از برخط بوک (باتخفیف و ارسال رایگان)


📚برخط‌بوک👇
🆔 @Barkhatbook
#چاپ_دوم #منتشرشد

آماده‌ی انقلاب: برپایی سوسیالیسم در جهان سوم
نویسنده: جرمی فریدمن
مترجم: پریسا ابن‌یامینی
مقدمه و دبیر مجموعه: احسان عزیزی
انتشارات کتابستان برخط
چاپ دوم ۱۴۰۳
۴۷۲ ص قیمت: ۴۲۰.۰۰۰ ۳۳۶۰۰۰ ت
(ارسال رایگان)

لینک سفارش
در دهه های اول پس از جنگ جهانی دوم، بسیاری از کشورهای تازه استقلال یافته‌ی آسیایی و آفریقایی و دولت های مستقر آمریکای لاتین مدل توسعه سوسیالیستی را دنبال کردند.

جرمی فریدمن تجربه‌ی سوسیالیستی در طول چهار دهه را از طریق تجربه‌ی پنج کشور اندونزی، شیلی، تانزانیا، آنگولا و ایران دنبال می‌کند. این دولت‌ها بدون پیوستن رسمی به بلوک شوروی یا برنامه‌هایی که شوروی‌ها، آلمان شرقی، کوبایی‌ها، چینی‌ها و سایر خارجی‌ها سعی در ترویج آن داشتند، به دنبال راه‌هایی برای سوسیالیسم بودند. آن‌ها کوشیدند از طریق آزمون و خطای خود، همراه با کمک کشورهای سوسیالیستی موجود، مدل‌های جدیدی از توسعه‌ی سوسیالیستی را ایجاد کنند و انعطاف‌پذیری و سازگاری سوسیالیسم را نشان دهند.

هر پنج کشور به میدان‌های جنگ سرد و مدل‌های منطقه‌ای تبدیل شدند، زیرا سیاست‌های جدید مفاهیم درحال تحول توسعه را در دیگری شکل می‌دهد. درس‌های فروپاشی دموکراسی در اندونزی بعداً در شیلی به کار رفت، درست زمانی که چالش اسلام سیاسی در اندونزی سیاست‌های چپ در ایران را مشخص کرد. تلاش برای ایجاد اقتصادهای کشاورزی در غرب آفریقا بر رویکرد تانزانیا به سوسیالیسم تأثیر گذاشت که به نوبه خود بر مسیر الگوی آنگولا تأثیر گذاشت.


- برشی از مقدمه‌ی احسان عزیزی، دبیر مجموعه:

... به‌زعم بسیاری انقلاب ۵۷ را می‌توان به‌مثابه‌ی مهم‌ترین رویداد قرن بیستم خاورمیانه در نظر گرفت، نقطه‌ی شروع تازه‌ای برای اسلام سیاسی و تمامی رویدادها و تحولاتی که تا به‌امروز شاهدش هستیم. اکنون پس از گذشت چند دهه، نسل‌هایی به این رخداد از دور می‌نگرند و آن را به پرسش می‌گیرند که در جامعه‌ی پساانقلابی ۵۷ متولد شده‌اند و رشد یافته‌اند. امروز هم‌سالان دهه شصتی من در زمانه‌ای متولد و بزرگ شده‌اند که تمامی کنشگران و انقلابیون ۵۷ (فارغ از هر گرایش سیاسی و ایدئولوژیک) در شکل‌گیری و تداومش نقش داشته‌اند؛ اکنون هرچه مولدین انقلاب درباره‌اش سخن گفتند کافی‌ست، امروز نوبت آن است که مولودها و نوادگان انقلاب درباره‌ی آن سخن بگویند. این اثر سخنی از جانب این نوادگان نیست، بلکه با این هدف ترجمه و منتشر شده است تا شاید چشم‌انداز و افق‌های تازه‌ای برای کاویدن گذشته برای جوانان و آیندگان فراهم کند.

هدف از انتخاب این اثر برای ترجمه و انتشار بیش و پیش از هرچیز آغاز پرسشگری از سوسیالیسم و اندیشه‌های چپ در ایران است؛ چراکه ایدئولوژی‌های چپ در ایران بیش از یک سده است که در اتمسفر سیاسی-اجتماعی ایران تأثیرگذار بوده و پس از انقلاب نیز سال‌هاست که چنان سلطه و سیطره‌ای بر فضای علوم‌اجتماعی کشور دارند که حتی فرصت تفکر، پرسش‌گری و نقد از دانشجویان را دریغ کرده‌اند، گویی همه باید از پیش طرفدار مارکسیسم و کمونیسم باشند و از مفاهیم پیچیده‌ای چون «سرمایه‌داری» اهریمن بسازند. در راستای پرسش از سوسیالیسم و کمونیسم در تاریخ معاصر ایران است که به سراغ ترجمه و انتشار آثار مورخ فرانسوی فرانسوا فوره رفته‌ایم که در همین مجموعه منتشر شده‌اند.

این اثر نه نظریه‌ای درباره‌ی سوسیالیسم است و نه یک تاریخ‌نگاری صرف، بلکه نویسنده با درهم‌آمیختگی تاریخ‌نگاری و نظریه‌ی اجتماعی-سیاسی، آنچه در پنج کشور درحال توسعه در قرن بیستم به‌واسطه‌ی نفوذ و حضور ایدئولوژی سوسیالیسم گذشته است را روایت و تحلیل می‌کند. اهمیت این اثر از این حیث است که ریشه‌ها و زمینه‌های مشترک ایدئولوژیک انقلاب‌های کشورهای درحال توسعه را ردیابی می‌کند و درعین‌حال تفاوت‌ها و تکینگی‌های هر کشور که از زمینه‌های تاریخی، فرهنگی و سیاسی‌شان برآمده است نیز در روایت نویسنده بروز و ظهور می‌کند.

📕 آماده‌ی انقلاب: برپایی سوسیالیسم در جهان سوم
نویسنده: جرمی فریدمن
مترجم: پریسا ابن‌یامینی
مقدمه و دبیر مجموعه: احسان عزیزی
انتشارات کتابستان برخط
چاپ دوم ۱۴۰۳
۴۷۲ ص قیمت: ۴۲۰.۰۰۰ ۳۳۶۰۰۰ ت
(ارسال رایگان)

سفارش از برخط بوک

#معرفی_کتاب #جامعه_شناسی_انقلاب #کتاب_جدید #تجدیدچاپ

📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
دعوت به نوشتن
دوریس دوریه
مهشید میرمعزی
نشرثالث چاپ دوم ۱۴۰۳
220.000 173800 ت
#معرفی_کتاب #ادبیات #نویسندگی

نوشتن در نظر دوریس درویه درک آگاهانۀ زندگی اش است. دیدن اینکه واقعاً چه چیز مقابل چشم هایمان قرار دارد. دوباره یافتن چیزی که از دست داده ایم یا فراموشش کرده ایم. این کار نوعی تسلی، یقین حاصل کردن و لذت از زندگی است. دوریس دوریه در این کتاب منحصربه فرد دربارۀ نوشتن، در زندگی خود تعمق می کند و توصیه ها و راهنمایی هایی خلاقانه ارائه می دهد. بعد هم بلافاصله از خود شروع می کند و بسیار جذاب و صادقانه از زندگی اش می گوید.
«روزنامه نگاران در این باره با هم بحث می کنند که آیا دوریه در نوشتن بهتر است یا ساختن فیلم. جواب ساده است: دوریس دوریه قادر به انجام هر دو است.»
_ ژانت شایان، روزنامه نگار آلمانی

«این کتاب که قرار است به نوعی مدرسۀ نوشتن باشد، در حقیقت یادآوری می کند که زندگی چیزی خاص و معجزه ای فوق العاده است که باید آن را با شگفتی سپری کنیم، به جای این که با تنش و فشار روحی و بی توجه آن را به سختی پشت سر بگذاریم.»
_یوهانا آدوریان، نویسنده و روزنامه نگار آلمانی

سفارش از برخط بوک

📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
«داستان درآبادی دردناک‌ترین وجوه زندگی معاصر را در برگرفته است.»

-نشریهٔ روسکیِه وِداماستی، ۱۹۱۳

#معرفی_کتاب #رمان #ادبیات_داستانی

در آبادی
نویسنده: یوگنی زامیاتین
مترجم: بابک شهاب
انتشارات خوب، چاپ دوم 1403
144 صفحه، جیبی، شومیز
قیمت: 99.000 ۸۴۰۰۰ تومان

از متن کتاب: «باریبای جوان و سرکش خوابیدن روی تشکی از کاه طویله، مرغ دزدیدن و فرار از دست صاحب‌خانه‌ها را به فرمان‌برداری از پدر و تربیت کشیش ترجیح می‌دهد. در جامعۀ آفت‌زدۀ روسیه، او نه سقفی بالای سرش دارد و نه هدفی که به‌دنبالش برود. آن‌قدر خود را به دست سرونوشت و وقایع لحظه‌ای زندگی می‌سپارد تا روزگار درس تلخی به او بدهد، جایی که دیگر برای بزرگ شدن وقت مناسبی نیست.»

باریس ایخنباوم، یکی از تیزبین‌ترین منتقدان خواننده داستان در آبادی، درباره داستان چنین می‌گوید: «از اینکه در آبادی نخستین آفریده نویسنده است سرورمان دو چندان می‌شود زیرا داستان که نمود بارز قریحه سرشار اوست گواه از آینده‌ای پربار برایش می‌دهد... در اینجا قصه خود راوی است و ماندابی که «آبادی» نام دارد خود با شما سخن می‌گوید...»

سفارش از برخط بوک


📚برخط‌بوک👇
🆔 @BarkhatBook
🤝دعوت به همکاری در بخش ویراستاری و ترجمه نشر کتابستان برخط

ارسال رزومه:
[email protected]
https://www.tg-me.com/+989392838346


📚برخط‌بوک (کتابستان برخط)👇
🆔 @BarkhatBook
فاجعه در سرتاسر تاریخ بشری، در جوامع انسانی حی و حاضر بوده است. ما همچنان با فجایعی دست و پنجه نرم می‌کینم که انسان‌ها همواره در طول زندگی‌شان با آن‌ها درگیر بوده‌اند: زلزله، فوران‌های آتشفشانی، بیماری‌های همه‌گیر، قحطی و جنگ. در هر گفتگویی از فاجعه، به‌ناچار می‌بایست بعد دیگری را وارد بحث کنیم؛ از جمله می‌توان از آسیب‌پذیری انسان‌ها و رنج اجتناب‌ناپذیری نام برد که زندگی‌شان را در بر می‌گیرد.

#بریده‌ای_از_کتاب
جامعه‌شناسی فاجعه: نظریه‌ای درباب فاجعه
اثر برایان ترنر
ترجمه‌ی آرش موسوی
کتابستان برخط

لینک کتاب


📚برخط‌بوک (کتابستان برخط)👇
🆔 @BarkhatBook
#معرفی_کتاب

قرآن تامس جفرسن: اسلام و بنیادگزاران آمریکا
دنیس ا.اسپلبرگ
مسعود عالمی
انتشارات مینوی خرد
چاپ اول ۱۴۰۳
شومیز وزیری، ۵۴۳ صفحه
600.000 570.000 ت + ارسال رایگان


جفرسن پس از اتمام کار نگارش بیانیهٔ استقلال، به ویرجینیا بازگشت تا لوایح جدیدی را در مورد جدایی دین از کشورداری تدوین کند.او در تلاش برای پایان بخشیدن به تشکیلات کلیسای آنگلیکن که علیه سایر ادیان روشی تبعیض‌آمیز در پیش گرفته بود، از نمونه‌های که ولتر و رساله‌های سیاسی در بریتانیا از اسلام به دست می‌دادند بهره برد تا باب مدارا با ادیان را بگشاید.
«دین یا وظیفه‌ای که ما به به خالق خود مدیونیم و نحوهٔ اجرای آن فقط با دلیل و برهان قابل اجراست نه با زور و خشونت، پس همهٔ افراد به طور مساوی در انتخاب دین و آئین، بنا به حکم وجدان خود، آزادند …» جفرسن در حال تشکیل حکومتی مستقل از استبداد سیاسی بریتانیا و نحوهٔ نگرش آن به دین و بر بنیادهای عادلانه و لیبرال بود، «آزاد از همهٔ قیودی که روحیهٔ تعصب و تبعیض نظام‌های سیاسی مستبد در هم تنیده است....

سفارش از برخط بوک

#کتاب_خوب #لیبرالیسم #کتاب

📚برخط‌بوک (کتابستان برخط)👇
🆔 @BarkhatBook
چرا فرومایه‌ترین عناصر در صدر می‌نشینند؟

همچنانکه سیاستمدار دموکراتی که شروع به برنامه‌ریزی حیات اقتصادی کند بزودی با انتخاب یکی از دو شق روبرو می‌شود که یا برنامه‌ها را کنار بگذارد یا با اختیارات دیکتاتوری وارد عمل شود، دیکتاتور توتالیتر نیز هنوز دیری نگذشته باید از نادیده‌گرفتن اخلاق متعارف یا شکست، یکی را برگزیند.

به این دلیل است که در جامعه‌ای که به‌سوی توتالیتاریسم می‌رود، افراد غیراخلاقی و بی‌وجدانی که از هیچ کاری ابا ندارند احتمالاً موفق‌ترند.

تلاش در راه برابری با توسل به اقتصادهای هدایت شده فقط می‌تواند به نوعی، نابرابری تحمیلی _یعنی تعیین همراه با تحکیم منزلت و مقام هر فرد در سلسله مراتب جدید_بینجامد، و بیشتر ارکان انسان دوستانه اخلاقیات ما، مانند احترام به جان انسانها و به ضعفا و عموماً به فرد، از میان خواهد رفت.

🔸 در سنگر آزادی
نوشته‌ی فریدریش فون هایک
ترجمه‌ی عزت‌الله فولادوند
نشرماهی

سفارش از برخط بوک



#کتاب_خوب #لیبرالیسم #کتاب

📚برخط‌بوک (کتابستان برخط)👇
🆔 @BarkhatBook
یادداشت‌هایی بر سیاره‌ی مشوش
نویسنده: مت هیگ
مترجم: شیرین ملک فضلی
انتشارات برج، چاپ اول 1403
296 صفحه، رقعی، شومیز
قیمت: 225.000 177750 تومان


مت هیگ در کتاب یادداشت‌هایی بر سیاره‌ی مشوش، دست روی یکی از بزرگ‌ترین آفت‌های زندگی مدرن گذاشته است: اضطراب و تشویش مدام.

در هزارتوی پرشتاب زندگی مشوش، چنان درگیر اضطراب و تشویش شده‌ایم که حتی اگر فرصتی برای گریز از آن بیابیم، شاید ندانیم چه باید با آن بکنیم.

تکنولوژی ما را به بند کشیده و استفاده‌ی بیش‌ازاندازه و نادرست از آن حاصلی جز اضطراب و افسردگی و خستگی برایمان ندارد.

نویسنده که خود افسردگی و حمله‌های اضطرابی را از سر گذرانده، در این کتاب راهی تازه پیش پایمان می‌گذارد؛ راهی که خودش پی گرفته و برایش ثمربخش بوده. او طناب‌های نجات‌بخشی برای بیرون آمدن از دریای آشفته‌ی شبکه‌های اجتماعی، اخبار ناگوار و تلاطم مدام به‌سویمان پرتاب می‌کند.


سفارش از برخط بوک

#معرفی_کتاب #رمان #کتاب_خوب #داستان_خارجی


📚برخط‌بوک (کتابستان برخط)👇
🆔 @BarkhatBook
آتن و اورشلیم
نویسنده: لف شستوف
مترجم: محمدزمان زمانی جمشیدی
انتشارات نگاه، چاپ اول 1403
471 صفحه، رقعی، گالینگور
قیمت: 525.000 414000 تومان


کتاب آتن و اورشلیم کتاب فلسفی از  «لف شستوف» نویسنده روسی است که نخستین بار در سال 2001 انتشار یافت. 
اگرچه شستوف روس تبار امروزه در دنیای انگلیسی زبان کمتر شناخته شده است، اما نوشته های او بر بسیاری از متفکران اروپایی قرن بیستم مانند آلبر کامو، دی اچ لارنس، توماس مان، چسلاو میلوش و جوزف برادسکی تأثیر گذاشت. آتن و اورشلیم آخرین و پیشگامانه شستوف در مورد فلسفه دین از منظر وجودی است. این نسخه جدید و مشروح ترجمه کلاسیک برنارد مارتین، ارجاعاتی را به آثار ذکر شده و همچنین عباراتی از متن اصلی یونانی، لاتین، آلمانی و فرانسوی اضافه می کند. آتن و اورشلیم شستوف در عمیق‌ترین و شیواترین اوست و روشن‌ترین بیان اندیشه اوست که تکامل فلسفه قاره‌ای و ادبیات اروپایی را در قرن بیستم شکل داد.

سفارش از برخط بوک


#معرفی_کتاب #فلسفه #تاریخ #فلسفه_دین

📚برخط‌بوک (کتابستان برخط)👇
🆔 @BarkhatBook
واژه فوق‌العاده‌ای کشف کردم… دقیقا زیادی، فکر نمی‌کنم دیگران از این واژه برای توصیف خودشان استفاده کنند، مردم خشمگین، مهربان، عاقل، احمق، آرام و یا ناآرام‌اند اما زیادی… نه. قطعا بدون همه‌ی این مردم نیز، دنیا شادمانه به گردش‌اش ادامه می‌دهد… اما بدون شک زیادی بودن نقطه‌ی برجسته‌ی شخصیت و وجه تمایزشان نیست و زمانی که درباره‌ی آن‌ها صحبت می‌کنی، اولین واژه‌ای که بر زبانت جاری می‌شود، واژه «زیادی» نیست، اما درباره‌ی من هیچ چیز نمیتوان گفت، جز زیادی. بله انسان زیادی، همین و بس.


یادداشت‌های یک مرد زیادی
نویسنده: ایوان تورگنیف
مترجم: فهیمه تو زنده‌جانی
نشرشگرد چاپ اول 1403
قیمت: 120.000 98400 ت


سفارش از برخط بوک


#معرفی_کتاب #رمان #کتاب_خوب #داستان_خارجی


📚برخط‌بوک (کتابستان برخط)👇
🆔 @BarkhatBook
قبله گاه‌های مدرنیته
نویسنده: پیترال برگر
مترجم: سید علی مرتضویان
نشرصوفیا چاپ اول 1403
قیمت: 230000 188000 ت

این کتاب دارای ۶ فصل است که در واقع یکی از آثار اِل برگر جامعه‌شناس جنجالیِ پروتستان مذهب است که در سال ۹۶ درگذشت؛ او از جمله جامعه‌شناسان بانفوذی است که اعتقاد دارد انسان‌ها در طی قرون کوشیده‌اند از طریق دین، وجود خود و جهان را معنادار سازند. به اعتقاد برگر، انسان به علت ناقص بودن ساختار غریزی‌اش، برای معنابخشی به خود و جهان، دین را می‌آفریند. انسان‌ها تلاش می‌کنند تا زندگی‌شان را معنادار سازند.

دین نیز به عنوان یک مقوله پرداخته‌شده توسط انسان، در زندگی به آنها معنا و جهت می‌دهد، خصوصاً در مواقع ضروری و مهم زندگی فردی و جمعی. دین نه تنها واقعیت را مشروع و منظم جلوه می‌دهد، که خطر موقعیت‌های حاشیه‌ای را نیز به حداقل می‌رساند. در عین حال که برگر، در جامعه‌شناسی خود، انسان را بنیان‌گذار دین می‌داند، با توجه به روش‌شناسی‌اش باید، رأی او را، حد میانه‌ای بین نظریات خداگرایانه و انسان‌گرایانه محض قرار داد.


سفارش از برخط بوک

#معرفی_کتاب #جامعه_شناسی #پیتر_برگر

📚برخط‌بوک (کتابستان برخط)👇
🆔 @BarkhatBook
در ستایش آهستگی
نویسنده: کارل اونوره
مترجم: محمود حبیبی
نشرماهی


سال ۲۰۰۱، یکی از دانشجویان هاروارد در جلسه‌ای انتقادی یک جنجال فراموش‌نشدنی به راه انداخت.

او به هری لوییس، مدیر دوره‌ی کارشناسی دانشگاه، تاخت که چرا مشاورش جوری برنامه‌ریزی نکرده که او بتواند سه ساله فارغ‌التحصیل شود.

لوییس به فکر افتاد و در نامه‌ای هفت صفحه‌ای به دانشجویان، استدلال کرد که با کار کم‌تر می‌توان بهترین بهره را از دانشگاه و زندگی برد؛ تسلط بر یک موضوع نیازمند صرف زمان است.

او می‌نویسد: «وقت خالی خلأیی نیست که باید پرش کنیم، بلکه مثل خانه‌ی خالی یک پازل چهاردرچهار است که به ما امکان می‌دهد پانزده قطعه‌ی دیگر را در جای درست قرار دهیم.»

«قصدم از توصیه به کم‌کردن سرعت این نیست که شما را از تلاش برای کسب دستاوردهای  بزرگ دلسرد کنم، بلکه می‌خواهم بگویم دنبال چیز خارق‌العاده‌ی خاصی نباشید... اگر کمی به خودتان فراغت، کمی استراحت و کمی تنهایی بدهید، احتمالاً می‌توانید از پس تلاش سنگین لازم برای موفقیت قاطع در یک حوزه‌ی خاص برآیید.»

سفارش از برخط بوک


#معرفی_کتاب #خودپروری #روانشناسی


📚برخط‌بوک (کتابستان برخط)👇
🆔 @BarkhatBook
2024/06/15 20:37:35
Back to Top
HTML Embed Code: